Prikazivanja: 3204
  • 32
  • 0
1 599RSD
Pozovite

Komplet za Masažu tela, ublažavanje bolova . Cupping terapija -Ventuze

Komplet za Masažu tela, ublažavanje bolova . Cupping terapija -Ventuze . CUPPING-fizikalna terapija-akupunktura- čašama
12 šoljica komplet za terapiju kupanjem, profesionalni kineski set za akupunkturu sa vakum pumpom, set za masažu tela, ublažavanje bolova, fizikalnu terapiju
【12 KOMPLET KOMPLET PROFESIONALNOG KOMPLETA ZA CUPPING】: Uređaj pumpe za terapiju čašama generiše negativan pritisak ručnim pumpanjem vazduha, što je jednostavno za rukovanje i razlikuje se od tradicionalnog sipanja čaša. Nema otvorenog plamena, nema rizika od opekotina, jednostavan za upotrebu i može se koristiti kod kuće.
【KARAKTERISTIKE PROIZVODA】: Odabrani organski materijali, telo rezervoara je providno i sjajno. Ušće limenke je okruglo, udobno i izdržljivo. Usta limenke su glatka, površina kontakta sa kožom je velika, zategnutost je dobra, apsorpcija je jaka, nema curenja vazduha, a cupping je udobniji.
【PRINCIP UPOTREBE】: Cupping Therapi je prirodni tretman za lečenje u kojem se plastične čaše stavljaju na kožu kako bi se stvorilo vakuumsko usisavanje kako bi se povećao protok krvi i metabolizam.
【OBAVEŠTENJE】: Molimo vas da prvo pročitate uputstvo pre upotrebe, nemojte se kupati, plivati ili piti 8 sati nakon ispijanja čaša. Pojaviće se različite kožne reakcije nakon uzimanja čaša. Međutim, ove modrice su obično bezbolne i nestaju u roku od nekoliko dana odmora. Dakle, ne brini.
【FUNKCIJA】: Usisni pritisak seta za čaše koji obezbeđuje set za vakuumske čaše može da olabavi mišiće, podstakne protok krvi, ublaži anksioznost, umor, migrenu, reumatizam, pa čak i celulit.


Cupping terapija, čaše se postavljaju na kožu usisom, za koje se veruje da utiče na protok telesne energije i protok krvi u telu.
- Kupiranje ima dugu istoriju upotrebe u praksi akupunkture i kombinovano je sa puštanjem krvi.
- Cupping terapija se smatra efikasnim načinom za stimulisanje cirkulacije krvi i rešavanje začepljenja krvi. - Jednostavan i lak za upotrebu kod kuće od strane bilo koga.
- Preporučuje se da se koristi ravno ležeći. Ne preporučuje se upotreba duže vreme. (Koristite 20 sec. ~ 30 sec. je poželjno).
- Sisanje slabo na početku i snažno korak po korak.
- Preporučuje se korišćenje jednom dnevno tokom mesec dana. Nakon toga, frekvencija se može podesiti.
- Ne preporučuje se upotreba osobi koja ima bolest krvarenja. [Kako se koristi]
- Povežite usisnu pumpu na gornji deo čaše.
- Zatvorite čašu na mestu bolova i usisajte 2-3 puta pumpom. (Ako malo podignete gumeni prsten gornjeg dela šolje kada ga odvojite, šolja se može odvojiti bez bola.