Prikazivanja: 642
  • 3
  • 0
2 490RSD

Anatomski jastuk od pene i gela za sedenje Ovaj jastuk napravljen je

Anatomski jastuk od pene i gela za sedenje
Ovaj jastuk napravljen je od kombinacije gela i prilagodljive memoriske pene za vašu maksimalnu udobnost, čineći svaku stolicu udobnijom. Sadrži dva sloja pene visoke gustoće i unutrašnji sloj gela koji rasporedjuje vašu težinu ravnomerno i uklanja neugodne tačke pritiska.

Cena 2490 din

Jastuk je odlična potpora za Vaša leđa i sedalni deo. Upravo zbog kombinacije gela i pene eliminiše se nelagoda od sedenja na tvrdim ili loše podstavljenim površinama.
Ako sedite predugo i u neudobnim stolicama to uzrokuje bolove u donjem delu leđa i sedalnom delu.
Jastuk ravnomerno distribuira Vašu težinu, smanjuje nelagodu i eliminiše pritisak na zglobove i mišiće.
Možete ga koristiti kod kuće, a lako ga ponesete sa sobom na posao ili ga koristite i za vreme vožnje.
Pruža odličnu udobnost kod baštenskog nameštaja, klupa, apsolutno pretvara sve u udobne stolice.
Dimenzije: 33 cm

Karateristike:
VIŠESLOJNI DIZAJN – PENA I GEL ZA UDOBNOST Savršen višeslojni dizajn jedan sloj terapeutskog komfornog gela i dva sloja memorijske pene oblikovani gornji sloj i noseći donji sloj!

– Savršeni jastuk pomaže u podržavanju težine vašeg tela za maksimalnu udobnost na bilo kom sedištu! Neka svako sedište bude udobnije!

PODRŠKA I UDOBNOST – Dovoljno čvrst da vas podržava i dovoljno mekan da vam bude udobno. Odlikuje se dizajnom odsečene repne kosti koji pomaže u podizanju pritiska na vašu repnu kost što pomaže u smanjenju bolova od dugotrajnog sedenja.

UKLANJIVI POKLOPAC – Pokrivač za mašinsko pranje dizajniran sa supermekanim gornjim delom Šerpe i donjom površinom protiv klizanja. Zatvarač sa patentnim zatvaračem olakšava uklanjanje za pranje i ponovno postavljanje jastuka.

LAKO I PRENOSNO – Ugrađena ručka omogućava pogodnu prenosivost; ponesite ga sa sobom u pokretu i učinite svako sedište udobnijim!

Odlično za; kancelarijske stolice, kuhinjske stolice, auto sedišta, sedišta za kamione, RV sedišta, tvrde klupe, tribine za sportske događaje, sedenje na podu i još mnogo toga!