Prikazivanja: 15926
  • 130
  • 5
5 500RSD

Novo

5500din

Metalna pokretna kolica sa korpama, sa tri nivoa na točkovima!

Na dve porucene police dostava je GRATIS

Idealno rešenje za uredno organizovan prostor bilo gde u našem domu. Ova pokretna korpa sa tri nivoa je odličan način da uštedimo na prostoru a žičane korpe su pogodne za skladištenje bilo čega. Od voća, povrća, grickalica, do organizera za knjige, kuhinjskog pribora, kozmetike pa čak i igračaka.

Na dnu ove elegantne trospratne korpe, nalaze se četiri glatka točka od kojih se dva mogu zaključati. Pokretni dizajn čini korpu lakom za pomeriti i smetiti bilo gde u domu kao i van njega. Zbog lakog pomeranja i glatkog kotrljanja točkića veoma je praktična za sve one koji imaju voćnjake i vrtove kao i za trgovce.

Dekorativna, čvrsta i prostrana trospratna mrežasta korpa pruža dovoljno preglednog prostora za uredno sortirano izlaganje artikala. Ne samo da je lepa i prostrana, ova korpa je takođe i veoma praktična za korištenje. Lako se čisti i poseduje dizajn sortiranih korpi pod uglom od 45 stepeni koji obezbeđuje lak pristup, dok donja korpa nije potpuno blokirana što omogućava lako sortiranje.

Kompletna korpa je napravljena od visokokvalitetnog metala što je čini vrlo čvrstom i jakom te može da podnese težinu do čak 40kg. Gvozdeni mat premaz joj pruža elegantan izgled i štiti od rđe. Svaka mrežasta korpa je takođe metalna i njihove dimenzije su oko 24 x 24 x 24.5 cm. Uz korpu takođe dolaze i tri PP ploče koje po potrebi možemo postaviti na dno korpe kako bismo sprečili ispadanje malih predmeta kroz žičane otvore.

Ova korpa sa tri nivoa će se savršeno uklopiti u prostorno ograničene i kompaktne kuhinje, dnevne sobe, kupatila, radnje, salone, prosto gde god je potrebna.

Lako sklopiv i čvrst dizajn.
Fleksibilno i lako pomeranje.
Široka namena i elegantan izgled koji se uklapa gde god je korpa potrebna.
Prostran kapacitet za skladištenje.

Specifikacije:

Materijal: Metal
Boja: Crna
Dimenzije: Oko 30 x 30 x 108 cm.
Dimenzije korpe: Oko 24 x 24 x 24.5 cm.