Prikazivanja: 1242
  • 8
  • 1
2 500RSD
Pozovite

1kom 2500din Ultra tanki pametni sat za decu 📍🗺️ GPS Praćenje u

1kom 2500din
Ultra tanki pametni sat za decu

📍🗺️ GPS Praćenje u Realnom Vremenu
📞 Dvosmerni Pozivi
📷 Slikanje i Slanje Fotografije
🔦 Lampa
🗺️ Bezbedna Zona
🆘 SOS Dugme
🎤 Glasovne Poruke
⚽ Prati Aktivnost Deteta
🪫 Notifikacija o Niskoj Napunjenosti Baterije
📶 Slot za SIM karticu

【Dvosmerni poziv】: Sat za decu ima dvosmerni jasan i stabilan poziv. Zvuk je glasniji i može se čuti u bučnim okruženjima. Jedinstveni dizajn antene, višestruke kalibracije da bi se obezbedio stabilan poziv. Glasovno ćaskanje, čini komunikaciju praktičnijom . Ovaj sat podržava grupno ćaskanje sa više mobilnih telefona.
【Multifunkcionalni pametni sat】: Ultra tanki pametni satovi od 14,1 mm sa više funkcija: dvosmerni poziv, LBS pozicioniranje, SOS hitni poziv, praćenje spavanja, pedometar, 24-časovno uputstvo, kamera, glasovno ćaskanje, daljinski monitor glasa, budilnik, Matematička igra, itd. Roditelji mogu u realnom vremenu da kontrolišu i podese devojčice da gledaju preko APP-a.
【Višestruki čuvar】: Sat za decu ima LBS precizno pozicioniranje, roditelji mogu da provere detetovu lokaciju u realnom vremenu na telefonu u bilo kom trenutku. Roditelji takođe mogu da prilagode bezbednosni opseg u aplikaciji, kada je dete izvan bezbednosne zone, APP će odmah primite podsetnik. SOS jednim tasterom, dete može da pritisne SOS dugme u trajanju od 3 sekunde da se kreće kroz broj kućnog telefona za pomoć. Ove karakteristike su veoma korisne za hitne slučajeve.
【Zabavna igra i IP67 vodootporan】: Sat za dečake dolazi sa zanimljivom aritmetičkom igrom koja može da razvije moć mozga u igri bez gubitka dosade. Ovaj sat za devojčice je profesionalni vodootporan sat, ne brinite o oštećenju sata kada igrate vodu.🍭💥