Prikazivanja: 1700
  • 10
  • 0
600EUR
Pozovite

2 sobe

IZDAJEM STAN NA NAJTRAŽENIJOJ LOKACIJI NA NOVOM BEOGRADU KOD FONTANE

Stan:
Ukupne površine 46m2 + 6m2 lođa. Sjajne strukture - iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Ima 2 spavaće sobe, dnevno-trpezarijsko-kuhinjski blok, kupatilo, hodnik i veliku zastakljenu lođu. Stan je sređen, okrečen pre par dana i kompletno namešten. Stan nikada ranije nije bio rentiran. Može se koristiti i kao poslovni prostor.

Zgrada:
Kvalitetna gradnja. Video nadzor, kontrola ulaza sa šifrom i prostor za bicikle u ulazu zgrade. Rampa za lak pristup invalidskim i dečijim kolicima. Ima lift ali je stan na prvom spratu pa lift nije ni potreban. Stan je ušuškan sa svih strana, sa centralnim grejanjem - veoma topli stanovi.

Lokacija:
Najtraženija lokacija na novom beogradu kod fontane! Zgrada pored MC Donald's-a, može se besplatno koristiti i njihov parking. Blizina svih sadržaja i linija gradskog prevoza, taxi stanice, Maxija koji radi non-stop, pekara koji radi non-stop, apoteka, frizera, bioskopa, Kafeterije, Doma zdravlja, hale sportova, studentskog grada, itd. Stan okružen parkovima, biciklističkim stazama i igralištima za decu, 2 vrtića i 2 škole u istom bloku (ne prelazi se ulica). Dunavski kej je na oko 15 minuta šetnje.

Cena:
600 eur mesečno + depozit.

Kontakt:
064/1869744 (poziv, SMS, Viber, WhatsApp)