Prikazivanja: 910
  • 6
  • 0
899RSD

45 x 16, Novo

Surf daska zidna dekoracija

Drvene zidne dekoracije koje sadrže daske za surfovanje ukrašene slikama na plaži mogu izazvati osećaj primorskog šarma i opuštanja u svakom prostoru. Zamislite prelepo izrađenu drvenu dasku za surfovanje postavljenu na zid, koja istovremeno služi kao umetničko delo i podseća na sunčane dane provedene pored mora.

Sama daska za surfovanje, napravljena od poliranog drveta sa glatkom završnom obradom, pruža savršeno platno za umetnički izraz. Na njegovoj površini veštim slikanjem oživljavaju živopisni prizori peska, mora, plaže i suncobrana.

Centralni fokus umetničkog dela mogao bi biti netaknuti deo peščane plaže, koji poziva gledaoce da mentalno lutaju duž njenih obala. Zlatna zrna peska, prikazana suptilnom teksturom i senčenjem, stvaraju osećaj topline i spokoja.

More, obojeno u azurne nijanse, proteže se iza plaže, a njegova površina mreška od obećanja avanture. Nežni penasti vrhovi formiraju se na talasima koji se kotrljaju, hvatajući suštinu večnog plesa okeana.

Postavljen na zid kuće na plaži, vikendice na obali ili čak gradskog stana, ova drvena zidna dekoracija pretvara svaki prostor u utočište na moru. Njegove žive boje i spokojne slike prenose gledaoce na mesto sunca, peska i surfanja, pozivajući ih da se opuste i opuste u udobnosti sopstvenog doma. Bilo kao samostalan komad ili deo većeg zida galerije, drvena daska za surfovanje sa slikom na plaži služi kao bezvremenski podsetnik na lepotu i spokoj koji se nalazi uz more.

Life is better at the beach!

Materijal: drvo
Dimenzije: 45 cm x 16 cm
Motiv: more, plaza