Prikazivanja: 666
  • 3
  • 0
799RSD

Minnie Mouse set tanjir i escajg za devojcice Set sadrzi: 1 x tanjir

Minnie Mouse set tanjir i escajg za devojcice

Set sadrzi:
1 x tanjir iz tri dela sa masnom
1 x kasika
1 x viljuska
Motiv: Disney Minnie Mouse
Boja: roze
Dimenzije tanjira: 21 x 21 cm
Dimenzije pribora: 15.5 x 3 cm

Materijal: Plastika na biljnoj bazi, poznata i kao bioplastika, je kreativan novi materijal koji ima kvalitete i prednosti slične tradicionalnoj plastici.

Za razliku od obične plastike, koja se proizvodi iz nafte, bioplastika se pravi iz biljnog izvora. Pšenična slama, bambusova vlakna, pirinčane ljuske, šećerna trska, kukuruzni skrob i drugi polimeri na biljnoj bazi su svi primeri održivih alternativa na bazi biljaka.

Pšenična slama je, kao i tradicionalna plastika, lagana i izdržljiva, što je čini inovativnom i održivom alternativom. Pšenična slama se ne pravi od fosilnih goriva, za razliku od konvencionalne plastike.

Presovana pšenična slama je obnovljiva i održiva alternativa nekoj čvrstoj plastici. To je materijal bez BPA i za hranu koji je dobio odobrenje FDA. Ovaj materijal napravljen od prirodnog nusproizvoda proizvodnje pšenice.

Plastika od pšenične slame je sertifikovana za bezbednu hranu, bez BPA i odobrena od strane FDA, što je čini pogodnom za različite namene. Prilično iznenađujuće, pšenična slama ne sadrži gluten! Ovo je jedno od najčešće postavljanih pitanja, a odgovor bi vas mogao iznenaditi. Da, pšenična slama je bez glutena. To je zbog činjenice da pšenična slama prirodno ne sadrži gluten. Proizvodi od pšenične slame često mogu da koriste oni koji se pridržavaju dijete bez glutena.