Prikazivanja: 671
  • 2
  • 0
16 600RSD

Luksuzni fen za kosu Silmic Lava M11 koji garantuje besprekorno

Luksuzni fen za kosu Silmic Lava M11 koji garantuje besprekorno stilizovanu kosu svakoga dana. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji sa keramičkim jonima, fen ne oštećuje i ne pregoreva kosu. Oporavlja oštećene krajeve i dubinski neguje koren kose. Vaša kosa može izgledati svakoga dana kao u frizerskom salonu.

Umesto tradicionalnih kalemova za grejanje, grejni element je napravljen od keramike sa premazom od vulkanskih stena. Fen kontinuirano proizvodi keramičke jone, koji efikasno smanjuju statički elektricitet kose i neguju kosu. Rezultat je glatka i sjajna kosa koja ne opada. Zaboravite na neželjeno kovrdžanje i elektricitet.

Namenjeni prvenstveno za profesionalnu upotrebu u frizerskim salonima, sada su dostupni i za svakodnevnu negu kose kod kuće.

Izuzetna snaga fena i ravnomerna raspodela toplote garantuju brzo sušenje kose što doprinosi uštedi vremena. Izuzetno je izdržljiv i otporan na vatru i koroziju.

100% GARANCIJA NA KVALITET – Rezultati su vidljivi već nakon prvog korišćenja.

Odličan je izbor za zdravu, negovanu kosu punu volumena. Obezbedite svojoj kosi neodoljiv izgled i zdrav rast svakoga dana.

Cena 16,600 din

DM