Prikazivanja: 1051
  • 0
  • 0
8 000RSD
Pozovite

Mali Šiljci, Velike Avanture: Istražujte uz našu Montesori tablu sa

Mali Šiljci, Velike Avanture: Istražujte uz našu Montesori tablu sa ježom!

🦔 Dobrodošli u Avanturu Bodlji, gde se učenje i igra prepliću!

Naša Montesori tabla sa ježom je savršen saputnik na obrazovnom putovanju vašeg deteta. Izrađena s pažnjom i dizajnirana da stimuliše mlade umove, ova šarmantna tabla oživljava magiju Montesori principa.

Karakteristike:

Šarmantan i Bezbedan Dizajn: Napravljena od tretiranog drveta i ukrašena grčkim vodenim bojama, naša tabla sa ježom spaja šarm sa sigurnošću, osiguravajući divno i bezbrižno iskustvo igre za vaše mališane.

Nežno i Sigurno: Sa potpuno glatkom površinom i bez oštrih ivica, roditelji mogu da odahnu znajući da njihovo dete istražuje u sigurnom okruženju.

Oaza Učenja: Sa dimenzijama 50 x 80 cm, ova prostrana tabla nudi mnoštvo interaktivnih aktivnosti dizajniranih da podstaknu kognitivni razvoj i fine motoričke veštine, dok istovremeno neguje ljubav prema učenju.

Čudo Montesorija: Inspirisana Montesori pedagogijom, naša tabla podstiče nezavisnost i ohrabruje decu da se aktivno uključe u svet oko sebe na značajan način.

Zašto Izabrati Ježevu Oazu?

🦔 Zaronite u svet otkrića i mašte sa našom Montesori tablom sa ježom. Posmatrajte kako vaše dete istražuje, uči i raste u zagrljaju ove divne edukativne igračke.

Naručite Sada i Omogućite Vašem Malom Ježu Da Otkrije Svoj Potencijal!